Εργαλείο έρευνας
 
 

Όλα ξεκινούν με τον Δημιουργό Ερευνών μας.

Η διαδικασία δημιουργίας Ερευνών ξεκινά με την δημιουργία της πρώτης ερώτησης και συνεχίζεται με την προσθήκη ερωτήσεων μία προς μία.

Η διαδικασία δημιουργίας ερευνών έχει δημιουργηθεί για να είναι απλή και κατανοητή, αλλά με πολλές δυνατότητες δημιουργίας. Αυτή η προσέγγιση σας επιτρέπει να δημιουργείτε έργα υψηλής πολυπλοκότητας σε σύντομο διάστημα.

Τιμές

Προεπισκόπηση των Ερωτήσεων Έρευνας πριν την αποθήκευση.

Κατά τη δημιουργία ή την επεξεργασία της ερώτησης για έρευνα, στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένα πλαίσιο που δείχνει τον τρόπο εμφάνισης της ερώτησης στην τελική έκδοση σε διαφορετικές συσκευές. Έχει ήδη εφαρμοστεί ο ενεργός σχεδιασμός της έρευνας σας.

Υπάρχουν επίσης λειτουργίες προεπισκόπησης μέσα από τη διαδικασία κάτι που σας διευκολύνει να κρατήσετε την ποιότητα στο σχεδιασμό καθ΄όλη την διάρκεια της διαδικασίας.

Τιμές

Μεταφράστε και Τοπικοποιήστε τις Έρευνες σας.

Δημιουργήστε διάφορες γλωσσικές εκδόσεις μέσα στην ίδια έρευνα ή κάντε ξεχωριστή έρευνα για την κάθε γλώσσα.

Τοποθετήστε τις αντίστοιχες φράσεις στα πεδία και αποθηκεύστε τις. Με αυτόν τον τρόπο οι παραλήπτες σας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποια σε γλώσσα θέλουν να απαντήσουν τις ερωτήσεις σας.

Ως εναλλακτική λύση μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστή έρευνα με βάση την υπάρχουσα. Επιλέγοντας αυτή την επιλογή ανοίγει μια κονσόλα μετάφρασης, η οποία παρέχει έναν βολικό τρόπο για τη μετάφραση της υπάρχουσας έρευνας και, τέλος, την αποθήκευση του αρχείου έρευνας για την περαιτέρω εισαγωγή του στο σύστημα. Μπορείτε επίσης να κάνετε περισσότερες προσαρμογές με αυτόν τον τρόπο για την επιμέρους έρευνα.

Τιμές

Προσθέστε ή Εισάγετε τους Αποδέκτες σας Εύκολα.

Για να οργανώσετε ένα διαμοιρασμό της έρευνας μεταξύ των παραληπτών σας, μπορείτε να εγγραφείτε ή να εισάγετε παραλήπτες απευθείας στο Examinare.

Η εγγραφή ενός παραλήπτη είναι μια απλή διαδικασία εισαγωγής βασικών πληροφοριών όπως όνομα, email, ημερομηνία γέννησης κλπ. Στα κατάλληλα πεδία. Οι παραλήπτες κατανέμονται στις ομάδες από τον χρήστη για τη σωστή διανομή και περαιτέρω ακριβή ανάλυση.

Τιμές

Πρόσκληση μέσω SMS.

Η διαδικασία αποστολής ερευνών μέσω SMS είναι σύντομη και γρήγορη. Αποτελείται από το γράψιμο κειμένου του μηνύματος και της τοπικοποίησης επιλέγοντας την ομάδα παραλήπτη ή τους παραλήπτες μία προς μία και προσδιορίζοντας την ώρα αποστολής SMS.

Η αποστολή SMS λειτουργεί σύμφωνα με τις μονάδες SMS, οι οποίες πρέπει να παραγγελθούν προτού να στείλετε κάποια πρόσκληση. Ο σύνδεσμος με την έρευνα περιλαμβάνεται αυτόματα στο SMS.

Υποστηρίζουμε όλους τους χαρακτήρες στο παγκόσμιο αλφάβητο μέσα στο σώμα του κειμένου σας.

Τιμές

Πρόσκληση μέσω E-mail.

Η ανάπτυξη ερευνών μέσω email δεν διαφέρει πολύ από το να γράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιαδήποτε από τις επαφές σας στη συνήθη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Απλά εισάγετε το θέμα του email, το κείμενο, και επιλέξτε την ομάδα αποδεκτών ή τους μεμονωμένους αποδέκτες και ορίστε την ώρα της αποστολής.

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των emails που μπορείτε να στείλετε ταυτόχρονα. Όμως εφαρμόζουμε μια διαδικασία που κάνει τα email σας στην ίδια εταιρία να αργούν να αποσταλλούν για μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά. Προστατεύει τα email σας από το να χαρακτηριστούν ως SPAM.

Τιμές

Δημιουργήστε Αναδυόμενο Παράθυρο Ιστοσελίδας.

Δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερο από τη δημιουργία ενός παραθύρου πρόσκλησης για έρευνα (επίσης γνωστό ως αναδυόμενο παράθυρο) για τους ιστότοπούς σας. Δεν περιορίζεται από αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων ή από antivirus, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα σε οποιονδήποτε ιστότοπο και συσκευή προβολής.

Για να δημιουργήσετε το αναδυόμενο παράθυρο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχεδιασμό του παραθύρου και να γράψετε το μήνυμα πρόσκλησης. Στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εμφάνιση", ο κώδικας JavaScript δημιουργείται και εμφανίζεται. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε τον στην ιστοσελίδα σας. Δημιουργήθηκε αναδυόμενο παράθυρο ιστότοπου! Από προεπιλογή, θα εμφανίζεται μία φορά ανά επισκέπτη του ιστότοπου.

Τιμές

Οι Βασικές και Προηγμένες Αναφορές έχουν Απλουστευθεί!

Μετά από κάθε ληφθείσα απάντηση σε έρευνα, τα γραφικά και τα γραφήματα μέσα στο Examinare ενημερώνονται και υπολογίζονται εκ νέου, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να είστε σίγουροι ότι βλέπετε τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα.

Το τμήμα Αποτελέσματα και Διαγράμματα περιέχει πολλές χρήσιμες αναλυτικές λειτουργίες, όπως το φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων σύμφωνα με διαφορετικές παραμέτρους, ο αποκλεισμός απόκρισης, η διασταύρωση, ο έλεγχος των μεμονωμένων απαντήσεων, η ανάλυση ελεύθερου κειμένου κ.λπ.

Τα γενικά ή φιλτραρισμένα αποτελέσματα μπορούν να διαμορφωθούν σε επαγγελματικές αναφορές και να φορτωθούν στις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων όπως τα δεδομένα Word, Excel, PDF ή RAW.

Τιμές

Γίνετε Δημιουργικοί με τα Σχέδια Σας.

Ο σχεδιασμός της έρευνας είναι το ελεύθερα διαμορφωμένο μέρος της εξέτασης του Examinare. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρος της διάταξης μπορεί να αλλάξει ή να αναδημιουργηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αλλάξτε το λογότυπο, τα χρώματα του παραθύρου της έρευνας και τα στοιχεία, το μεγέθος γραμματοσειράς, το κείμενο και τον σύνδεσμο στην Αρχική σελίδα και την Ευχαριστήρια Σελίδα, η ρύθμιση των οποίων χρειάζεται μόνο μερικά κλικ του ποντικιού.

Επιπλέον, οποιοδήποτε μέρος της διάταξης, η αλλαγή του οποίου δεν είναι εφικτή με τη διασύνδεση, μπορεί να δημιουργηθεί ή να δημιουργηθεί με τη βοήθεια του CSS.

Τιμές

Ενσωματώστε και Συνδεθείτε με τα Συστήματα Σας.

Το Examinare μπορεί να επεκταθεί με τη βοήθεια της σύνδεσης API. Το Examinare API μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως σε οποιοδήποτε σύστημα CRM ή back-office τρίτου μέρους.

Η πλούσια βιβλιοθήκη των λειτουργιών δίνει στους προγραμματιστές την ελευθερία και τα εργαλεία για την αυτοματοποίηση των προσκλήσεων έρευνας, την απόσπαση των απαραίτητων δεδομένων και ψήφων των παραληπτών.

Ήμασταν οι πρώτοι στη βιομηχανία με ισχυρή σύνδεση API και πάνω από εκατομμύρια αιτήματα στο API μας γίνονται κάθε ώρα.

Τιμές