Εργαλείο έρευνας
 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΥΚΟΛΑ.

Το ονομάζουμε Magic Polls, διαβάστε περισσότερα και θα καταλάβετε το γιατί!

Το Magic Polls™ είναι μία τεχνολογία ανεπτυγμένη από το Examinare, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις για τον ιστότοπό σας ή μέσω γραπτών μηνυμάτων κινητού (SMS) με ένα ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων και ρυθμίσεων.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Δημοσκοπήσεις μέσω SMS, σε 2 λεπτά.

Το Magic Polls™ μέσω υλοποιείται από εσάς με το που βάζετε την ερώτηση της δημοσκόπησης και μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί, οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο στον κόσμο μπορεί να στείλει μια απάντηση με SMS. Θα πάρετε άμεσα σύντομο κωδικό SMS, ότι κάθε παραλήπτης εισέρχεται πριν από την απάντησή του στο μήνυμα SMS και το Examinare θα το ταξινομήσει στη δημοσκόπηση σας.

Η εγκατάσταση διαρκεί 2 λεπτά και μπορείτε να δημιουργήσετε το πρώτη σας Magic Poll μόλις έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας Examinare. Μπορούμε επίσης να σας προμηθεύσουμε ένα τοπικό αριθμό, κατόπιν αιτήματος για τις καλύτερες τιμές στον κόσμο.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Ψηφοφορία μέσω ιστοσελίδας

Από τη στιγμή που έχετε προσθέσει την ερώτησή σας στο Magic Polls ™, είστε έτοιμοι να την εφαρμόσετε στην ιστοσελίδα σας. Απλώς πάρτε τον HTML κώδικα και αντιγράψτε τον στην ιστοσελίδα σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον HTML κώδικα κατά την ενημέρωση στις ερωτήσεις ή απαντήσεις. Το Magic Polls ™ θα ενημερώσει το περιεχόμενο του HTML, όταν κάνετε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις στο εσωτερικό του Examinare.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Ψηφοφορία μέσω Twitter

Το Magic Polls™ είναι σθνδεδεμένο με το Twitter. Με ένα απλό tweet μπορεί να μετρηθεί η ψήφος των χρηστών σας. (Ο χρήστης σας πρέπει να εγκρίνει το λογαριασμό σας με το Twitter). Η ψηφοφορία μέσω Twitter είναι δωρεάν, δεν κοστίζει τίποτα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αίθουσες διδασκαλίας και σε συνέδρια.

Δοκιμάστε το τώρα!