Ενεργοποίηση ερευνών Facebook με 1 κλικ ποντικιού.

2010-11-25

Η κοινοποίηση στο διαδίκτυο ήταν πάντα το νούμερο ένα πράγμα. Αλλά πως λαμβάνετε σχόλια από τα social media σε μια καλή μορφή και πως προστατεύτε την ακεραιότητα του αποδέκτη; Έχουμε ήδη την απάντηση για εσάς. Με 1 κλικ στην έρευνα σας μέσα στο Examinare μπορείτε εύκολα να κοινοποιήσετε την έρευνα σας στον τοίχο σας. Όταν οι επαφές σας την πατήσουν, η Examinare θα δώσει στο facebook ένα ατομικό σύνδεσμο και θα τοποθετήσεις τις πληροφορίες τους σε ένα φάκελο.

Όταν η έρευνα έχει απαντηθεί μπορείτε να αναλύσετε τα αποτελέσματα με κανονικό τρόπο.

Τι συμβαίνει με την ακεραιότητα; Το Facebook πάντα θα δείχνει τι είδους πληροφορίες συλλέγει η Examinare στην έρευνα και η επικοινωνία για την έρευνα θα γίνει με SSL-πρωτόκολλο. Αυτό και αν είναι ασφάλεια!

Προσφορά τιμής

Προσφορά τιμής

Μάθετε πώς το Examinare μπορεί να σας βοηθήσει! Ένας από τους ειδικούς της Examinare θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσει τις ανάγκες σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Examinare Solutions.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρία *

Όνομα *

Τηλέφωνο (Για παράδειγμα: +46700000000) *

E-mail *

Περιγράψτε την υπηρεσία που θα θέλατε να σας παρέχουμε. <small>(Αφού έχει παραληφθεί το email μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο ticket email που έχει δημιουργηθεί.)</small>

Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός <small> (Κατά προσέγγιση αριθμός με νόμισμα)</small> *

Anti-Spam Ερώτηση

2+2= *

Newsletters from Examinare