Έκδοση 9 του Examinare Εργαλείου Ερευνών.

2012-10-03

Το Examinare Εργαλείο Ερευνών έχει πλήρως ανασχεδιαστεί/ πλατφόρμα, καθιστώντας ευκολότερο για τους χρήστες του Examinare σε PC, Mac ή iPad/ Android Tablet. Αυτός ο νέος σχεδιασμός έχει τεθεί στην έκδοση Examinare 9, η οποία έχει επίσης μια ολοκαίνουργια μηχανή, αλλά με την ίδια δομή μενού όπως και πριν.

Advanced Reporting

One-click Reporting

Create your questions easy

Στην 9.2, που είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του εργαλείου έρευνας για το γράψιμο, μπορείτε να ανεβάσετε τα αποτελέσματά σας με εξοικονόμηση χρόνου άνω του 96%. Τα αποτελέσματα και τα  γραφήματα έχουν επίσης μια νέα μέθοδο ανάλυσης που επιτρέπει την ανάπτυξη εξατομικευμένης ανάλυσης στον Examinare Dedicated Server.

Τώρα μπορούμε επίσης να εισαγάγουμε το Examinare εργαλείο ερευνών v9 προσφέροντας dedicated servers με το Examinare. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο δικό σας dedicated server με παρακολούθηση απευθείας από εμάς. Μπορούμε επίσης να εφαρμόσουμε dedicated servers σε άλλες χώρες όπου η βασική σας δουλειά είναι να κάνετε τους χρόνους φόρτωσης μικρότερους στα ερωτηματολόγια και τα εργαλεία έρευνας όταν εργάζεστε από την Κίνα ή τις ΗΠΑ.

Αυτή η ενημέρωση έκδοσης επιτρέπει επίσης τη λευκή ετικέτα του εργαλείου παρακολούθησης, που σημαίνει ότι μπορείτε μέσω συνεργασίας με το Examinare να δημιουργήσετε ευκαιρίες για να δείξετε το όνομα της εταιρείας σας ως πωλητή έρευνας.

Στην επόμενη ενημέρωση του Examinare, η οποία θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου 2012, θα αυξήσουμε τις δυνατότητες αναφοράς και θα κάνουμε έναν έλεγχο των γλωσσικών πακέτων για τις γλώσσες  Αραβικά, Εβραϊκά, και τις Ασιατικές Γλώσσες στο εργαλείο Ερευνών Examinare.

Έχουμε εισαγάγει μια νέα ζώνη πελατών όπου οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν και να επεκτείνουν το λογαριασμό σας. Ο λογαριασμός σας θα ενημερωθεί εντός 5 λεπτών μετά την πληρωμή και αυτό ισχύει για όλους τους λογαριασμούς. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επεκτείνετε τον λογαριασμό σας μαζί μας και να υποβάλετε και τροποποιήσεις αρχείων για να απευθυνθείτε σε εμάς απευθείας στη Ζώνη Πελατών μας. Για να μεταβείτε στη Ζώνη Πελάτη σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Σύνδεση" σε αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Ζώνη πελάτη", στη συνέχεια θα ανακατευθυνθείτε στην Ζώνη Πελάτη.

Για να αποκτήσετε νέο κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Πατήστε «Σύνδεση» στο μενού.
  • Πατήστε στην «Ζώνη Πελάτη».
  • Πατήστε στον σύνδεσμο «Πατήστε εδώ» κάτω από το «Ξέχασα τον κωδικό Σύνδεσης».
  • Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης σας, θα σας σταλεί μέσα σε 5 λεπτά στο e -mail σας.
  • Πατήστε στον σύνδεσμο στο email και επιλέξτε τον νέο κωδικό σας.
  • Συνδεθείτε.

Τώρα που έχετε συνδεθεί, μπορείτε να επεκτείνετε τον λογαριασμό σας στο εργαλείο ερευνών ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό  στον ίδιο.

Προσφορά τιμής

Προσφορά τιμής

Μάθετε πώς το Examinare μπορεί να σας βοηθήσει! Ένας από τους ειδικούς της Examinare θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσει τις ανάγκες σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Examinare Solutions.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρία *

Όνομα *

Τηλέφωνο (Για παράδειγμα: +46700000000) *

E-mail *

Περιγράψτε την υπηρεσία που θα θέλατε να σας παρέχουμε. <small>(Αφού έχει παραληφθεί το email μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο ticket email που έχει δημιουργηθεί.)</small>

Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός <small> (Κατά προσέγγιση αριθμός με νόμισμα)</small> *

Anti-Spam Ερώτηση

7+2= *

Newsletters from Examinare