Γιατί όχι ένα δωρεάν εργαλείο ερευνών;

2013-10-09

Όταν έχετε ένα επαγγελματικό εργαλείο έρευνας, συνήθως αντιμετωπίζετε την ερώτηση "Παρέχετε μια ελεύθερη επίδειξη;" και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό το ερώτημα. Εμείς στην Examinare είμαστε στην ευχάριστη θέση να δείξουμε δωρεάν το εργαλείο έρευνας στους υποψήφιους πελάτες μας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν τώρα ότι τα πάντα στο Διαδίκτυο πρέπει να είναι ελεύθερα, εμείς δεν το βλέπουμε έτσι.

Όταν εργάζεστε σε ένα επαγγελματικό εργαλείο έρευνας, δεν μπορείτε να δουλεύετε δωρεάν, ούτε η εταιρεία μπορεί να δώσει δωρεάν συμβουλές και εξοπλισμό δωρεάν. Πολλοί πάροχοι επιτρέπουν στους πελάτες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία τους δωρεάν, αλλά μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο έρευνας και χρειάζεστε υποστήριξη, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για υποστήριξη. Το προσωπικό πρέπει προφανώς να έχει μισθό και αφού δεν πληρώνετε τίποτα τότε δεν μπορείτε να.

Καλή εξυπηρέτηση, όχι δωρεάν εργαλείο ερευνών.

Υπάρχει μια λέξη buzz στο Διαδίκτυο, "Αν δεν πληρώνετε για το προϊόν, τότε είστε το προϊόν" και αυτό είναι αλήθεια στη βιομηχανία μας. Εμείς στην Examinare παρέχουμε πάντα υποστήριξη μέσω e-mail, τηλεφώνου και chat. Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία που μπορείτε να αποκτήσετε όταν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο έρευνας και αφού πληρώνετε για την υπηρεσία μας τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι διατηρούμε πάντα την εμπιστευτικότητα των πελατών μας.

Πως μπορώ να περιηγηθώ στο εργαλείο ερευνών σας δωρεάν;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περιηγηθείτε στο εργαλείο έρευνας δωρεάν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@examinare.com εναλλακτικά μέσω του live chat μας ή καλέστε μας, οι αριθμοί τηλεφώνου μπορούν να βρεθούν στο επάνω μέρος της σελίδας.

Προσφορά τιμής

Προσφορά τιμής

Μάθετε πώς το Examinare μπορεί να σας βοηθήσει! Ένας από τους ειδικούς της Examinare θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσει τις ανάγκες σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Examinare Solutions.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρία *

Όνομα *

Τηλέφωνο (Για παράδειγμα: +46700000000) *

E-mail *

Περιγράψτε την υπηρεσία που θα θέλατε να σας παρέχουμε. <small>(Αφού έχει παραληφθεί το email μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο ticket email που έχει δημιουργηθεί.)</small>

Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός <small> (Κατά προσέγγιση αριθμός με νόμισμα)</small> *

Anti-Spam Ερώτηση

8+7= *

Newsletters from Examinare