Γιατί να χρησιμοποιήσω μια φόρμα εγγραφής;

2013-10-15

Η διοργάνωση ανοικτού σεμιναρίου δεν είναι πάντα τόσο εύκολη αν λάβετε όλες τις ειδοποιήσεις μέσω email. Με μια φόρμα εγγραφής, μειώνετε τον κίνδυνο να χάσετε τα ειδικά αιτήματα όπως οι ειδικές δίαιτες. Είναι πολύ πιο εύκολο να ακολουθήσετε εάν δημιουργήσετε μια φόρμα εγγραφής με ένα τυποποιημένο εργαλείο έρευνας.

Κατά τη δημιουργία μιας φόρμας εγγραφής αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες σας να εγγραφούν οι ίδιοι και έχετε επίσης μια καλή δομή των πάντων και εξασφαλίζετε επίσης ότι δεν χάνετε καμία πληροφορία. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προηγμένες ροές μεταξύ του Examinare του λογαριασμού σας και του συστήματος CRM όπου χρησιμοποιείτε το Examinare API. Το API Examinare είναι ένα κανάλι δεδομένων μεταξύ του Examinare και των δικών σας συστημάτων.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λειτουργίες και το πως να δημιουργήσετε μια φόρμα εγγραφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και με ευχαρίστηση θα σας δείξουμε το εργαλείο ερευνών μας εστιάζοντας στην δημιουργία φόρμας εγγραφής.

Προσφορά τιμής

Προσφορά τιμής

Μάθετε πώς το Examinare μπορεί να σας βοηθήσει! Ένας από τους ειδικούς της Examinare θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσει τις ανάγκες σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Examinare Solutions.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρία *

Όνομα *

Τηλέφωνο (Για παράδειγμα: +46700000000) *

E-mail *

Περιγράψτε την υπηρεσία που θα θέλατε να σας παρέχουμε. <small>(Αφού έχει παραληφθεί το email μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο ticket email που έχει δημιουργηθεί.)</small>

Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός <small> (Κατά προσέγγιση αριθμός με νόμισμα)</small> *

Anti-Spam Ερώτηση

6+8= *

Newsletters from Examinare