Παρακολουθήστε την ποιότητα των αποστολών σας αυτόματα στο e-commerce σύστημα σας.

2014-03-13

Δεν έχουν χάσει πολλοί άνθρωποι ότι το e-commerce αυξάνεται παγκοσμίως. Οι ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων και η παγκόσμια παράδοση παρέχουν το μοναδικό σημείο πώλησης για όλους τις σημαντικές e-commerce ιστοσελίδες. Προσφέροντας τα πάντα από την "Αποστολή την Επόμενη Μέρα" και την "Δωρεάν Αποστολή", οι e-commerce ιστοσελίδες έχουν το μέλλον μπροστά τους. Τι πιστεύουν οι πελάτες σας για τις παραδόσεις σας;

Η πρώτη σκέψη για όλους τους εμπόρους ηλεκτρονικών ειδών είναι ότι "Εάν κάτι είναι λάθος, θα επικοινωνήσουν μαζί μας". Αλλά αυτή είναι μια ιστορία που είναι εν μέρει αλήθεια, στην πραγματικότητα. Εάν ένας πελάτης έχει λάβει ένα πακέτο που περιέχει ένα προϊόν με σφάλματα, θα σας το πει. Από την άλλη πλευρά, αν ένας πελάτης αναμένει την παράδοση "την επόμενη μέρα" και δεν πάρει ό, τι έχει υποσχεθεί, κανονικά δεν σας ενημερώνουν, αλλά από την άλλη πλευρά θα αρχίσουν να αναζητούν άλλους προμηθευτές και να δοκιμάσουν έναν από τους ανταγωνιστές σας την επόμενη φορά.

Ακολουθήστε τις παραδόσεις και σταματήστε τις διαροές.

Για να σταματήσετε τις μικρές διαρροές που συμβαίνουν όταν υπάρχει κάποια παρανόηση ή οι παραδόσεις καθυστερούν, πρέπει να ξέρετε τι πιστεύουν οι πελάτες σας. Παρακολουθώντας τις αυτόματες έρευνες, η επιχείρησή σας μπορεί επίσης να είναι πιο αποτελεσματική, επειδή τα αποτελέσματα είναι πάντα διαθέσιμα, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε την εργασία σας και να διασφαλίσετε ότι θα δώσετε στους πελάτες που έχουν υποστεί κακομεταχείριση ένα "give-away" που θα βελτιώσει την φήμη σας στα μάτια τους.

Εμείς στην Examinare έχουμε την απάντηση στην παρακολούθηση της παράδοσης.

Δημιουργώντας ένα ερωτηματολόγιο που θα αποσταλεί λίγες μέρες μετά την παραλαβή από τον πελάτη σας, μπορείτε να προσδιορίσετε τις βελτιώσεις που χρειάζονται για να είστε ένας τέλειος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία έρευνας Examinare και το Examinare API, μπορείτε εύκολα να ορίσετε το σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας για να στείλετε παρακολούθηση που θα εκτελείται σύντομα μετά την πραγματοποίηση της παράδοσης.

Πώς να ξεκινήσετε τις επακόλουθες παραδόσεις σας.

Εμείς στο Examinare έχουμε μεγάλη εμπειρία τόσο στα σετ ερωτηματολογίων όσο και στην κατασκευή συστημάτων και θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη φήμη σας ως εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που ακούει τους πελάτες της. Κανένα έργο δεν είναι πολύ μικρό και κανένα έργο δεν είναι πολύ μεγάλο. Ξεκινήστε σήμερα στέλνοντας μας μια ερώτηση σχετικά με την παράδοση συνέχεια στο ηλεκτρονικό εμπόριο σας σύστημα, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Διαβάστε Περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Examinare

+302111982100


Προσφορά τιμής

Προσφορά τιμής

Μάθετε πώς το Examinare μπορεί να σας βοηθήσει! Ένας από τους ειδικούς της Examinare θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσει τις ανάγκες σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Examinare Solutions.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρία *

Όνομα *

Τηλέφωνο (Για παράδειγμα: +46700000000) *

E-mail *

Περιγράψτε την υπηρεσία που θα θέλατε να σας παρέχουμε.
(Αφού έχει παραληφθεί το email μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο ticket email που έχει δημιουργηθεί.)

Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός
(Κατά προσέγγιση αριθμός με νόμισμα) *

Anti-Spam Ερώτηση

5+8= *

Newsletters from Examinare