Δημιουργήστε Διαδικτυακές Έρευνες και λάβετε την μέγιστη έκθεση.

2014-10-12

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μία είτε περισσότερες έρευνες στο Διαδίκτυο, πρέπει να λάβετε τη μέγιστη δυνατή έκθεση στους ερωτώμενους. Δεν είναι όλες οι έρευνες για μια βάση πελατών που είναι παρούσα στην επιχείρησή σας, αλλά υπάρχει συχνά η ανάγκη να θέσετε τις έρευνές σας στο Διαδίκτυο στα μάτια όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων και στη συνέχεια τα μέσα έκθεσης που επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε είναι πολύ σημαντικά για την επιτυχία τις έρευνες σας στο Διαδίκτυο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά από τα αγαπημένα μας κανάλια έκθεσης μεταξύ των online και offline καναλιών:

  • Κοινοποίηση στο Facebook: Όταν μοιράζεστε τις Διαδικτυακές σας Έρευνες στο Facebook, μπορείτε να αποκτήσετε υψηλή έκθεση της Έρευνας και οι άνθρωποι που θα απαντήσουν θα μοιραστούν με τους φίλους τους και έτσι θα αποκτήσετε τις απαντήσεις που θέλετε. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα το καλύτερο κανάλι γιατί μοιράζεται μόνο σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων με αυτό τον τρόπο. Για να ενισχύσετε την έκθεση, μπορείτε να κάνετε διαφήμιση στο Facebook για την Έρευνα και με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται έξω από τους κύκλους σας και τους επαγγελματικούς κύκλους σας για να λάβετε τις έρευνές σας στο Διαδίκτυο.
  • Κοινοποίηση στο Twitter: Όταν μοιράζεστε τις Διαδικτυακές σας Έρευνες στο Twitter, αυτό θα δώσει άμεση έκθεση στην Έρευνα και μπορείτε να λάβετε απαντήσεις με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν είναι το απόλυτο κανάλι, καθώς το timeline είναι πάντα πιο σύντομο στο Twitter. Μερικές φορές, αυτό το κανάλι μπορεί να δουλέψει πολύ καλά εάν οι έρευνες στο Διαδίκτυο συνδέονται με την Έρευνα ή τα Θέματα σχετικά με θέματα που προκαλούν αμφιβολία ή εμπλέκουν τους ανθρώπους συναισθηματικά.
  • Σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα σας: Η προσθήκη του συνδέσμου των Διαδικτυακών σας Ερευνών στην ιστοσελίδα σας μπορεί μερικές φορές να είναι ένας πολύ ισχυρός τρόπος για να αποκτήσετε ένα στοχευόμενο κοινό για να απαντήσει στις έρευνές σας στο Διαδίκτυο. Δεν είναι πάντα το καλύτερο κανάλι εάν θέλετε να πάρετε παγκόσμιους χρήστες που δεν επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Αν ψάχνετε για μια τοπικούς ειδικά ή θέλετε να πάρετε απαντήσεις από μόνο άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, τότε αυτό το κανάλι είναι ένας καλός τρόπος για να λάβετε ψήφους.
  • Διαφήμιση offline: Σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεστε απαντήσεις από τους ανθρώπους σε τοπικό επίπεδο και χωρίς να έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι εύκολο να διευκολυνθούν οι έρευνες στο Διαδίκτυο. Λοιπόν υπάρχει φυσικά ένας ισχυρός τρόπος με το εργαλείο Examinare Εργαλείο Ερευνών για να το κάνετε αυτό πραγματικότητα. Αν για παράδειγμα διαφημίζεστε σε πινακίδες και σε αφίσες σε στάσεις λεωφορείων και σε άλλα μέρη όπου οι περισσότεροι άνθρωποι μετακινούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα έχετε μέγιστη έκθεση. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους QR κώδικες που δημιουργούνται στην Examinare και οι ερωτηθέντες μπορούν να το σαρώσουν και να απαντήσουν απευθείας στο κινητό τους τηλέφωνο.
  • Ψήφος μέσω SMS συνδεδεμένη με την ανάπτυξη Διαδικτυακών Ερευνών: Ακούγεται πολύ εξελιγμένο, αλλά αυτό γίνεται πολύ εύκολο στην Examinare και αντί του QR κώδικα, τότε οι παραλήπτες των διαδικτυακών ερευνών σας μπορούν να στέλνουν με SMS έναν σύντομο κωδικό σε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και το σύστημά μας θα στείλει τους συνδέσμους για τις Διαδικτυακές σας Έρευνες αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους και να βεβαιωθείτε ότι μόνο 1 άτομο ανά κινητό τηλέφωνο μπορεί να απαντήσει στις έρευνές σας στο Διαδίκτυο. Εάν συμπεριλαμβάνετε οποιοδήποτε είδος τιμής σε ορισμένους ανθρώπους, είναι επίσης ευκολότερο να επιλέξετε έναν νικητή όταν έχετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία SMS-IN στο Εγχειρίδιο μας εδώ.
  • Δημιουργήστε το δικό σας Πίνακα Έρευνας: Όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό Εργαλείο Ερευνών σε συνδυασμό με το λογισμικό του Πίνακα μας, μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε το δικό σας Πίνακα Ερευνών. Επιλέξατε τον εαυτό σας εάν θέλετε να εγκρίνετε με μη αυτόματο τρόπο όλους τους ερωτηθέντες ή το σύστημα θα ελέγξει αυτόματα τους παραλήπτες πριν να δημοσιευτεί ζωντανά στο σύστημα. Στη συνέχεια, θα επιλέξετε εύκολα ποιες ομάδες-στόχοι είναι έγκυρες για την τρέχουσα Διαδικτυακή Έρευνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο info@examinare.com
  • Αγοράστε απαντήσεις από ένα Διαδικτυακό Πάνελ: Όταν αγοράζετε απαντήσεις των μελών του πάνελ στο Διαδίκτυο, θα έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στις ψηφοφορίες για τις έρευνες σας. Αυτή η εναλλακτική λύση είναι τόσο συμφέρουσα όσο και καλή για ένα άτομο που δημιουργεί μόνο λίγες έρευνες στο Διαδίκτυο κάθε έτος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Οποιοδήποτε κανάλι δημοσίευσης και αν επιλέξετε για την Διαδικτυακή σας Έρευνα, θα χρειαστεί να οργανώσετε τις Διαδικτυακές σας Έρευνες με τρόπο που να εμπνέει τους ανθρώπους να απαντήσουν. Εμείς στην Examinare ειδικευόμαστε σε όλα αυτά τα κανάλια δημοσίευσης και γνωρίζουμε πώς να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τη μέγιστη έκθεση για τις Διαδικτυακές σας Έρευνες. Μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε τις Διαδικτυακές σας Έρευνες εύκολα και εντός προϋπολογισμού. Με την Examinare γνωρίζετε πάντα τι θα κοστίσει το Σχέδιο Έρευνας σας από πριν.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την μέγιστη έκθεση στις Διαδικτυακές σας Έρευνες.  

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Διαβάστε Περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Examinare

+302111982100


Προσφορά τιμής

Προσφορά τιμής

Μάθετε πώς το Examinare μπορεί να σας βοηθήσει! Ένας από τους ειδικούς της Examinare θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσει τις ανάγκες σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Examinare Solutions.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρία *

Όνομα *

Τηλέφωνο (Για παράδειγμα: +46700000000) *

E-mail *

Περιγράψτε την υπηρεσία που θα θέλατε να σας παρέχουμε.
(Αφού έχει παραληφθεί το email μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο ticket email που έχει δημιουργηθεί.)

Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός
(Κατά προσέγγιση αριθμός με νόμισμα) *

Anti-Spam Ερώτηση

1+9= *

Newsletters from Examinare