Αυτόματη Ανάλυση Κειμένου των Δωρεάν Ερωτήσεων Ελεύθερου Κειμένου του Examinare Εργαλείου Ερευνών.

2014-10-23

Η ομάδα της Examinare έχει την ευχαρίστηση να παρουσιάσει το εργαλείο Examinare Εργαλείο Ερευνών  που τώρα αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο αναλύει όλες τις ερωτήσεις ελεύθερου κειμένου για εσάς! Η ανάλυση γίνεται με τη διασταύρωση όλων των κειμένων με γνωστές φράσεις σε όλες τις γλώσσες για να αφαιρεθούν όλες οι λέξεις όπως "και", "ή" και άλλες παρόμοιες φράσεις. Κατά την διάρκεια αυτού του έτους 2014 συγκεντρώσαμε όλες τις κανονικές φράσεις που είναι οι πιο κοινές γλώσσες και τις συντάξαμε σε μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων. Είναι σημαντικό να σας ενημερώσουμε ότι η αυτόματη ανάλυση κειμένου δεν μοιράζεται καμία πληροφορία για την εργασία σας. Η ανάλυση είναι τελείως διαχωρισμένη από όλους τους υπόλοιπους πελάτες στην Examinare.

Πως μπορώ να πω στο Examinare Εργαλείο Ερευνών να ξεκινήσει να αναλύει τις ερωτήσεις μου;

Όλοι οι λογαριασμού στο Examinare Εργαλείο Ερευνών είναι ήδη ενεργοποιημένοι με αυτή την λειτουργία έτσι ώστε να μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε με την ανάλυση για κάθε έρευνα/ φόρμα/ ερωτηματολόγιο που έχετε στην Examinare σήμερα.

Εάν θέλω να απενεργοποιήσω την ανάλυση Κειμένου, μπορώ να το κάνω αυτό για μια μεμονωμένη έρευνα;

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε όλες τις λειτουργίες πλήρως στο λογαριασμό σας και να ενεργοποιήσετε μόνο για 1 Έρευνα. Μπορείτε επίσης να ορίσετε το επίπεδο ευαισθησίας της ανάλυσης κειμένου, ορίζοντας ελάχιστο αριθμό ψήφων και ελάχιστο αριθμό γραμμάτων στη λέξη. Μπορείτε ακόμη να το αλλάξετε σε 0 για να αναλύσετε όλες τις λέξεις, συμπεριλαμβανομένων των κανονικών λέξεων όπως "και" κλπ.

Ποια είδη ερωτήσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την λειτουργία;

Όλοι οι τύποι ερωτήσεων που επιτρέπουν στον χρήστη να προσθέσει μια απάντηση κειμένου και ως συνήθως δεν χρειάζεστε κάποιον ειδικό να λάβει τα αποτελέσματα που ψάχνετε και μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε εκτυπωμένες μορφές της Ανάλυσης Αυτόματου Κειμένου στις αναφορές που έχουν την μορφή Word και PDF.

Προσαρμόζεται η Αυτόματη Ανάλυση Κειμένου στην Ανάλυση Κατάστασης Αναφορών και Διαγραμμάτων;

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Εμφάνιση Διαγραμμάτων στις Αναφορές και τα Διαγράμματα, οι επιλογές θα προσαρμόσουν την αυτόματη ανάλυση κειμένου σε λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε το αντίκτυπο που θα έχει εάν το άτομο έχει μια ορισμένη ηλικία ή προέρχεται από μια συγκεκριμένη πόλη. Μπορείτε επίσης να τα αντιστοιχίσετε με τα δεδομένα παρασκηνίου παραλήπτη στο Examinare. Μπορείτε να αναλύσετε τις ανάγκες από τα δεδομένα του παρασκηνίου για να εκφράσετε το περιβάλλον εργασίας σε διαφορετικές εταιρείες και υποκαταστήματα και να το συγκρίνετε με μια άλλη ομάδα.

Πώς μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη λειτουργία και το πώς να την χρησιμοποιήσω με τον βέλτιστο τρόπο;

Η Αυτόματη Ανάλυση Κειμένου έχει τη δική της σελίδα στις σελίδες Βοήθειας και υπάρχει επίσης ένα σύντομο Εκπαιδευτικό Βίντεο με βήμα προς βήμα οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα βοήθειας απευθείας στο Examinare Εργαλείο Ερευνών πατώντας το πλήκτρο "?".

Ελπίζουμε ότι η προσθήκη της αυτόματης ανάλυσης κειμένου στο Examinare Εργαλείο Ερευνών θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη και ότι θα σας εξοικονομήσει χρόνο στην ανάλυση σας. Όπως πάντα, όλα τα σχόλια είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα, τόσο καλά όσο και κακά.

Δεν είστε ακόμα πελάτης;

Στη σελίδα μας που περιγράφει το Εργαλείο Ερευνών μας μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και μπορείτε πάντα να ρωτήσετε το Προσωπικό μας μέσω του Online Chat απευθείας στην ιστοσελίδα.

Προσφορά τιμής

Προσφορά τιμής

Μάθετε πώς το Examinare μπορεί να σας βοηθήσει! Ένας από τους ειδικούς της Examinare θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσει τις ανάγκες σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Examinare Solutions.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρία *

Όνομα *

Τηλέφωνο (Για παράδειγμα: +46700000000) *

E-mail *

Περιγράψτε την υπηρεσία που θα θέλατε να σας παρέχουμε. <small>(Αφού έχει παραληφθεί το email μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο ticket email που έχει δημιουργηθεί.)</small>

Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός <small> (Κατά προσέγγιση αριθμός με νόμισμα)</small> *

Anti-Spam Ερώτηση

2+2= *

Newsletters from Examinare