Γιατί δεν είναι επικερδές να χτίσετε τις δικές σας Φόρμες Ερευνών.

2014-12-08

Το επιχειρηματικό κλίμα σήμερα είναι σαν οποιοδήποτε άλλο κλίμα, θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα. Μην μας παρεξηγήσετε, η εξοικονόμηση χρημάτων είναι καλή και όλες οι εταιρείες θα πρέπει πάντα να προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να προσπαθούν να επενδύσουν πιο σοφά από πριν. Ωστόσο, μερικά πράγματα δεν είναι καλό να τα κρατάτε και αυτό είναι οι επιχειρηματικές πληροφορίες. Με τον όρο επιχειρηματικές πληροφορίες εννοώ επικοινωνία με τον πελάτη, επικοινωνία με τους υπαλλήλους και κοινές επιχειρηματικές αλληλεπιδράσεις.

Όταν δημιουργείτε μια Φόρμα Έρευνας εσωτερικά στην εταιρεία σας, θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη χρήση των πληροφοριών και παράλληλα να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό. Αυτό που οι περισσότερες εταιρείες χάνουν είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν εσωτερικούς πόρους όπως έναν webmaster ή κάποια άλλη διαδικτυακή πηγή για να εφεύρουν τον τροχό μετά από καιρό. Αυτό θα κάνει τον εσωτερικό σας πόρο απασχολημένο με την οικοδόμηση των εντύπων Έρευνας και στη συνέχεια, όταν εφαρμόζονται οι αλλαγές, είναι απαραίτητο να γίνουν οι αλλαγές γρήγορα.

Οι περισσότεροι webmasters θα χρειαστούν ώρες και ώρες για να δημιουργήσουν τις δικές τους μορφές έρευνας και λύσεις. Για κάποιον μη τεχνικό είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι οι αλλαγές γίνονται με το πάτημα ενός ποντικιού, αλλά για τον προγραμματιστή μπορεί μερικές φορές να πάρει ώρες. Φυσικά αυτή η χαμένη ώρα  δεν θα εμφανιστεί σε κανέναν προϋπολογισμό άμεσα, αλλά θα εμφανιστούν στην παραγωγικότητα και θα προκαλέσει περιττό άγχος στον Προγραμματιστή.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα τυποποιημένο εργαλείο έρευνας όπως το Examinare, κρατάτε τον προγραμματιστή σας ελεύθερο να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και αυτό είναι ο webmaster. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο προγραμματιστής θα συμπεριληφθεί μόνο σε αυτή την εργασία όταν πρέπει να αναρτηθεί ένας σύνδεσμος ή να εισαχθεί η λίστα  με τα emails. To υπόλοιπο χρόνο ο webmaster μπορεί να βελτιώσει την πλοήγηση στον ιστότοπό σας, να προσθέσει περιεχόμενο στους ιστοτόπους σας και άλλα. Αυτό θα ελευθερώσει χρόνο τόσο σε εσάς ως διαχειριστή όσο και για στον Προγραμματιστή.

Μερικές φορές το εργαλείο Φόρμες Ερευνών πρέπει να έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει πληροφορίες σε Προγράμματα Ανθρωπίνων Πόρων, Συστήματα Back office κτλ. Αυτό θα είναι εύκολο για τον προγραμματιστή σας, καθώς η Examinare διαθέτει ένα API που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας στην ανταλλαγή δεδομένων . Με αυτόν τον τρόπο ο Προγραμματιστής σας χρειάζεται απλά να ζητήσει τις πληροφορίες με τη βοήθεια οποιασδήποτε γλώσσας υπολογιστών που είναι προσβάσιμη σε αυτόν και η Examinare θα δώσει πίσω τις πληροφορίες.

Ο προγραμματιστής σας μπορεί ήδη τώρα να δει ποια λειτουργικότητα API που είναι διαθέσιμη σε αυτόν στα Έγγραφα API μας είναι προσβάσιμη στη διεύθυνση https://apidocs.examinare.com και εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μην διστάσετε στείλετε ένα email στο info@examinare.com και θα βεβαιωθούμε ότι θα βρείτε μια λύση για σας να χτίσετε Φόρμες Έρευνας εύκολα και μέσα στα κονδύλια και τον προϋπολογισμό που διαθέτετε.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τις Φόρμες Ερευνών με το Εργαλείο Ερευνών Examinare σήματα και θα βεβαιωθούμε ότι έχετε ό,τι χρειάζεστε. Εάν σας ενδιαφέρει το Εργαλείο Ερευνών μας τότε μπορείτε να δοκιμάσετε έναν Examinare Εταιρικό λογαριασμό δωρεάν για 7 ημέρες εδώ πατώντας στον σύνδεσμο πάνω αριστερά.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Διαβάστε Περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Examinare

+302111982100


Προσφορά τιμής

Προσφορά τιμής

Μάθετε πώς το Examinare μπορεί να σας βοηθήσει! Ένας από τους ειδικούς της Examinare θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσει τις ανάγκες σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Examinare Solutions.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρία *

Όνομα *

Τηλέφωνο (Για παράδειγμα: +46700000000) *

E-mail *

Περιγράψτε την υπηρεσία που θα θέλατε να σας παρέχουμε.
(Αφού έχει παραληφθεί το email μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο ticket email που έχει δημιουργηθεί.)

Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός
(Κατά προσέγγιση αριθμός με νόμισμα) *

Anti-Spam Ερώτηση

8+7= *

Newsletters from Examinare