Προσφορά: Στείλτε έρευνες πελατών αυτόματα από το e-commerce σύστημα σας. Δωρεάν σύνδεση.

2015-09-28

Συμπληρώνοντας το e-commerce σύστημα σας με την αυτοματοποιημένη έρευνα ικανοποίησης πελατών, μπορείτε στη συνέχεια να γνωρίζετε συνεχώς τι σκέφτονται οι πελάτες σας και τώρα εμείς στην Examinare το κάναμε ακόμα πιο εύκολο. Θα σας βοηθήσουμε να συνδέσετε την έρευνα ικανοποίησης πελατών σας στο e-commerce σύστημα σας. Μετά την ενσωμάτωση, το e-commerce σύστημα σας θα στείλει αυτόματα τις έρευνες πελατών σας αυτόματα με αυτόματες υπενθυμίσεις, αν δεν ληφθεί απάντηση μέσα σε 3-7 ημέρες.

Πως ξέρω ότι το e-commerce σύστημα μας υποστηρίζεται;

Η Examinare έχει ήδη υποστήριξη για σύνδεση με διάφορα συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά αν δεν υπάρχει γνωστός σύνδεσμος σήμερα, θα δημιουργήσουμε ένα για το συγκεκριμένο σας σύστημα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι θα πάρετε αυτή τη σύνδεση γίνεται χωρίς επιπλέον κόστος.

Γιατί να στείλουμε έρευνες πελατών, όταν έχουμε ένα e-commerce σύστημα;

Μόλις έχετε ένα e-commerce ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ωθούν έναν πελάτη να αγοράσει από εσάς μόνο μία φορά και στη συνέχεια να μην παραγγείλει ξανά. Μερικοί πάνε σε ανταγωνιστές και ποτέ δεν θα ξέρετε το γιατί, αν δεν τους ρωτήσετε. Με την προσφορά μας, θα ρωτάτε τους πελάτες σας αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός από την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας. Κάθε ολοκληρωμένο ερωτηματολόγιο της έρευνας θα σας δώσει μια σαφή εικόνα του τι χρειάζεται να αλλάξετε και τι όχι.

Οι απαντήσεις από τις έρευνες πελατών μπορούν να εμφανίζονται περιοδικά και έπειτα μπορείτε να δείτε την πρόοδο στο πέρασμα του χρόνου.

Στείλτε μας ένα email στο info@examinare.com με τίτλο " E-commerce Customer Survey" ή τηλεφωνήστε μας στο UK: +44 1559 260000 ή US: +1 (845) 377 2000 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά. Δεν θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ.

Τι περιλαμβάνεται σε αυτή την προσφορά;

Το Examinare συνδέει τις αυτόματες έρευνες πελατών με το e-commerce σύστημα σας. Για να παραγγείλετε ένα Examinare Unlimited λογαριασμό και να βεβαιωθείτε ότι η τεχνολογία λειτουργεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας. Μπορείτε να μας βρείτε στο UK: +44 1559 260000 ή στο US +1 (845) 377 2000 ή στο info@examinare.com, βάζοντας στον τίτλο του θέματος “E-commerce Customer Survey”.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Διαβάστε Περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Examinare

+302111982100


Προσφορά τιμής

Προσφορά τιμής

Μάθετε πώς το Examinare μπορεί να σας βοηθήσει! Ένας από τους ειδικούς της Examinare θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για να συζητήσει τις ανάγκες σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Examinare Solutions.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εταιρία *

Όνομα *

Τηλέφωνο (Για παράδειγμα: +46700000000) *

E-mail *

Περιγράψτε την υπηρεσία που θα θέλατε να σας παρέχουμε.
(Αφού έχει παραληφθεί το email μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο ticket email που έχει δημιουργηθεί.)

Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός
(Κατά προσέγγιση αριθμός με νόμισμα) *

Anti-Spam Ερώτηση

8+7= *

Newsletters from Examinare