Εργαλείο έρευνας
 
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ EXAMINARE.

Το Examinare δεν είναι μόνο ένα διαδικτυακό ισχυρό Εργαλείο Ερευνών. Παρέχουμε επίσης επέκταση Τηλεφωνικής γραμμής και μπορείτε να προσθέσετε αυτή την υπηρεσία στον λογαριασμό σας στο Examinare. Με την υπηρεσία μας Τηλεφωνικών Αριθμών μπορείτε να καλέσετε κάθε αριθμό σε όλο τον κόσμο σε καταπληκτικές τιμές. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσους παραλήπτες μπορείτε να καλέσετε. We do not have any limitations on how many respondents can be called. Ο μόνος περιορισμός είναι τα όρια που βάζετε στον λογαριασμό σας στο Examinare.

Δοκιμάστε το τώρα!

Δείτε την επίδειξη τηλεφωνικής έρευνας. Καλέστε στο +46 18 800 80 20

 

Οι Λύσεις μας Καλύπτουν τους Πάντες.

Αν έχετε τηλεφωνικό κέντρο ξέρουμε πώς να ρυθμίσουμε τα πάντα για εσάς, αλλά και αν δεν έχετε, κανένα πρόβλημα, θα βρούμε λύση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας καλέσετε, και να μας πείτε τι τηλεφωνικό κέντρο έχετε και θα σας βοηθήσουμε προσφέροντας λύση.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Μπορούμε να διαχειριστούμε μεγάλο αριθμό κλήσεων την ίδια στιγμή.

Με την τηλεφωνική υπηρεσία cloud του Examinare διαχειριζόμαστε όλες τις κλήσεις σας και βεβαιώνουμε ότι πάντα θα έχετε τηλεφωνικές γραμμές. Έχουμε διαχειριστεί όγκους κλήσεων έως 5.000 το λεπτό και αυτό δεν είναι καν κοντά στα όριά μας.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι γλώσσες.

Το σύστημά μας υποστηρίζει όλες τις γλώσσες. Το σύστημά μας Τηλεφωνικών Ερευνών χρησιμοποιεί φωνητικά αρχεία που στέλνετε έτσι ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Οι Τηλεφωνικές Έρευνες του Examinare εξάγουν αναφορές στα αποτελέσματα και τα διαγράμματα του Examinare.

Οι Τηλεφωνικές Έρευνες εξάγουν όλα τα αποτελέσματα των κλήσεων στο Examinare. Έτσι με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να έχετε 2 συστήματα για την κάλυψη των αναγκών σας. Το Examinare είναι ότι χρειάζεστε.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Επίδειξη Τηλεφωνικής Έρευνας.

Για να έχετε μία εικόνα για το πώς δουλεύουν οι Τηλεφωνικές Έρευνες καλέσετε στο:

+46 18 800 80 20

Το παράδειγμα Τηλεφωνικών Ερευνών θα απαντήσει την κλήση και θα σας θέσει κάποιες ερωτήσεις.

 

Πώς να Ξεκινήσετε.

Αν έχετε λογαριασμό στο Examinare, τότε πρέπει απλά να προσθέσετε την επέκταση Τηλεφωνικών Ερευνών. Αυτό μπορεί να γίνει επικοινονώντας μαζί μας.

Αν δεν έχετε λογαριασμό Ερευνών στο Examinare, τότε μπορείτε να το παραγγείλετε από την σελίδα με τις Τιμές και να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και θα σας βοηθήσουμε σχετικά με τις Τηλεφωνικές Έρευνες.