Εργαλείο έρευνας
 

ΤΥΠΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη ερωτήσεων για την τέλεια έρευνα στο Εργαλείο Έρευνας Examinare. Οι χρήστες δεν θα βαρεθούν με τεχνικές πληροφορίες και οι ερωτηθέντες θα ξέρουν πώς να απαντήσουν.

Παράδειγμα Ερωτηματολογίου:
Έκδοση για υπολογιστή (Smartphone/Tablet/Desktop)

Έκδοση για κινητά (Wap/2G/3G)
 

Ενότητες και Ενσωματώσεις του Examinare

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ:

Ερώτηση πολλαπλών επιλογών (1 σωστή απάντηση)

Χρησιμοποιείτε πιο συχνά σε έρευνες και ερωτηματολόγια. Μπορεί επίσης να έχει πεδίο για σχόλια ώστε να μπορείτε να πάρετε πληροφορίες πιο εύκολα.

Τυπικά παραδείγματα:

– Φύλο
– Ενδείξεις Ηλικίας
– Ναι ή Όχι απαντήσεις
Και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το τώρα!

Ερώτηση πολλαπλών επιλογών (καμία ή πολλές σωστές απαντήσεις)

Χρησιμοποιείται στις περισσότερες από τις έρευνες που θέλετε ο παραλήπτης να απαντήσει με περισσότερες από 1 επιλογές. Το Examinare καταγράφει, επίσης, αν ο χρήστης δεν συμπληρώσετε τίποτα και μπορείτε επίσης να κάνετε το ερώτημα υποχρεωτικό

Τυπικά παραδείγματα:

– Ερωτήσεις Υπηρεσιών
– Ερωτήσεις Χρήσης
– Επιλογή
Και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το τώρα!

Ερώτηση Ελεύθερου κειμένου (1 σωστή απάντηση πληκτρολογείται)

Χρησιμοποιείται όταν θέλετε ο παραλήπτης να γράψει την απάντηση. Μια πιο προχωρημένη έκδοση αυτής τηε ερώτησης είναι «Ερώτηση ελεύθερου κειμένου (πολλαπλές απαντήσεις)».

Τυπικά παραδείγματα:

– Γράψτε το όνομά σας
– Πείτε μας τι πιστεύετε
– Γιατί δεν θα σας άρεσε…
Και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το τώρα!

Osgood-κλίμακα (κλίμακα με μετρητή μερών)

Η Osgood-κλίμακα χρησιμοποιείται σε ερωτηματολόγια branding και αίσθησης. Η βασική ιδέα είναι να τεθούν διαφορετικά συναισθήματα το ένα απέναντι από το άλλο. Η κλίμακα είναι μεταξύ 2 και 7 μονάδων.

Τυπικά παραδείγματα:

– Ζεστό κατά Κρύου
– Φωτεινό κατά Μουντό
– Έξυπνο κατά Χαζού
Και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το τώρα!

Κλίμακα Κλίσης

Χρησιμοποιείται σε πολλά ερωτηματολόγια σχετικά με υπηρεσίες όταν ο παραλήπτης πρέπει να αξιολογήσει διαφορετικά τμήματα παροχής υπηρεσιών για παράδειγμα, τμήμα Υποστήριξης ή τμήμα Χρεώσεων. Η κλίμακα Κλίσης μπορεί να μειώσει τη χρήση ερωτήσεων πολλαπλών απαντήσεων, αλλά μπορεί επίσης να κάνει το ερωτηματολόγιο σας πιο προχωρημένο για τον κοινό παραλήπτη και σε αυτή την περίπτωση να μειώσει την ποσότητα των ψήφων

Τυπικά παραδείγματα:

– Πώς θα αξιολογούσατε τα τμήματα: Υποστήριξης, Χρεώσεων, Τεχνικής Υποστήριξης, Πωλήσεων
– Σε σχέση με τους παρακάτω παράγοντες πώς θα αξιολογούσατε: τις Τιμές, την Υποστήριξη, τον Χρόνο επίλυσης προβλημάτων, τη Φιλικότητα
Και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το τώρα!

Οδηγίες

Οι οδηγίες δεν είναι τύπος ερωτήσεων αλλά χρησιμοποιείται για να εξηγήσει τα επόμενα βήματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του ερωτηματολογίου ή της έρευνας.

Χρησιμοποιείται για να εξηγήσει:

– Τα επόμενα βήματα
– Με πιο σκεπτικό βαθμολογούμε στην κλίμακα Osgood ή στην Κλίμακα Κλίσης
– Μπορεί να έχει γενικές πληροφορίες
Και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το τώρα!

Ερώτηση Ελεύθερου κειμένου (Πληκτρολογούνται πολλαπλές σωστές απαντήσεις)

Η Ερώτηση Ελεύθερου κειμένου (Πληκτρολογούνται πολλαπλές σωστές απαντήσεις) είναι πιο προχωρημένη εκδοχή της Ερώτησης Ελεύθερου Κειμένου. Όλα τα πεδία μπορεί να είναι υποχρεωτικά ή όχι και βοηθάει στη συλλογή πληροφοριών από τους αποδέκτες.

Τυπικά παραδείγματα:

– Εισάγετε τα: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., και Xώρα.
– Πληκτρολογήστε τον σειριακό αριθμό και το προϊόν μας που χρησιμοποιείτε για να στείλετε αίτημα υποστήριξης.
– Έλεγχος και διόρθωση λεπτομερειών
Και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το τώρα!

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Μπορείτε να φτάσετε στους αποδέκτες σας με πολλά κανάλια επικοινωνίας, όπως ηλεκτρονικές συσκευές, ιστοσελίδες ή τηλεφωνικές γραμμές. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κοινού και των επιχειρηματικών σας στόχων, οι έρευνες μπορεί να είναι δημόσιες ή ιδιωτικές.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Δημόσιες έρευνες & ερωτηματολόγια.

Χρησιμοποιώντας την επιλογή δημόσιας έρευνας μπορείτε να μοιραστείτε το ερωτηματολόγιο σας μέσω ενός συνδέσμου στην ιστοσελίδα σας ή μέσω του μηνιαίου σας ενημερωτικού δελτίου. Όλες οι απαντήσεις θα είναι 100% ανώνυμες.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Ιδιωτικές έρευνες & ερωτηματολόγια.

Χρησιμοποιώντας την επιλογή ιδιωτικών ερευνών μπορείτε να στείλετε e-mail ή να καλέσετε τηλεφωνικά τους αποδέκτες. Κάθε πρόσκληση θα έχει έναν προσωπικό σύνδεσμο και το Εργαλείο Έρευνας Examinare θα φροντίσει ώστε κανένας αποδέκτης να μην απαντήσει δύο φορές. Οι απαντήσεις μπορούν να αποδοθούν στον αποδέκτη ή να είναι 100% ανώνυμες στην τελική αναφορά.

Δοκιμάστε το τώρα!

ΑΝΑΦΟΡΑ

Ανεξάρτητα με την ποσότητα των αποτελεσμάτων της online έρευνας η ανάλυση των απαντήσεων γίνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο. Η διαδικασία της δημιουργίας αναφορών και η απεικόνισή είναι εύκολη. Γίνεται με διάφορες μεθόδους εξοικονόμησης χρόνου που αναφέρονται παρακάτω.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Διαγράμματα

Στο Examinare, έχουμε διαφορετικά γρήγορα διαγράμματα που καλύπτουν την ανάγκη σας για γρήγορες απαντήσεις. Είστε σε ένα συμβούλιο; Χρειάζεστε γρήγορα μια απάντηση; Χρησιμοποιήστε τα διαγράμματα και δείτε τα αποτελέσματα απευθείας στην οθόνη σας.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Προβολή Ατομικών Ψήφων

Με το Εργαλείο Έρευνας Examinare μπορείτε όχι μόνο να δείτε την περίληψη των αποτελεσμάτων αλλά να δείτε και τις λεπτομέρειες κάθε ψήφου ξεχωριστά. Τα αποτελέσματα μπορούν να εκτυπωθούν από την περιοχή αναφορών.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Εξαίρεση Αποτελεσμάτων

Μερικές φορές, μπορεί να λάβετε μη σοβαρές ψήφους στην διαδικτυακή έρευνα σας. Από τη στιγμή που εργαζόμαστε με ανθρώπους, και όχι με μηχανήματα, αυτό δεν είναι ασυνήθιστο στον κόσμο της έρευνας. Αλλά, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Ανοίξτε την ψήφο πατώντας στις Ατομικές Ψήφοι και πατήστε «Εξαίρεση». Οι ψήφοι που έχουν εξαιρεθεί σημειώνονται από το σύστημα και μπορούν να συμπεριληφθούν στην τελική αναφορά.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

 

Εξαγωγή αποτελεσμάτων στο MS Excel.

Θα θέλατε να έχετε τις απαντήσεις σας σε μορφή πίνακα; Αν ναι, τότε θα αγαπήσετε τη λειτουργία εξαγωγής MS Excel. Θα χρειαστεί μόνο ένα κλικ και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον υπολογιστή σας μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

Εξαγωγή αποτελεσμάτων σε PDF.

Μήπως χρειάζεστε μια λεπτομερή έκθεση της έρευνας σας; Πηγαίνετε στο λογαριασμό σας στο Examinare, το εργαλείο της έρευνας, και κάντε κλικ στο PDF. Θα πάρετε μια λεπτομερή έκθεση με διαγράμματα, σε μερικά δευτερόλεπτα. Το Εργαλείο Έρευνας Examinare είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Δοκιμάστε το τώρα!

 

 

Εξαγωγή αποτελεσμάτων στο SPSS.

Δουλέυετε με το πρόγραμμα SPSS; Αν ναι, τότε είστε μόνο ένα κλικ μακριά από την ανάλυση των ερευνών σας στο SPSS. Έχουμε αρχεία προς λήψη .sav και .sps.

Δοκιμάστε το τώρα!ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εμείς στο Examinare φροντίζουμε πάντα τα σχόλια σας με την βοήθειά μας. Έχουμε κρυπτογράφηση SSL και φιλοξενία σε ασφαλή κέντρα δεδομένων. Ωστόσο, δεν σταματάμε εκεί, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσθέσετε φραγή IP στο λογαριασμό σας, αν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την πρόσβαση στην περιοχή διαχείρισης.

 • Κρυπτογράφηση SSL
 • Κλείδωμα IP στο λογαριασμό διαχείρισης σας
 • Ασφαλή κέντρα δεδομένων με συνεχή παρακολούθηση
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κάθε ώρα, σε περίπτωση που διαγράψετε κάτι που θέλετε να επαναφέρετε.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ιδιωτικότητα είναι το πρωταρχικό μας μέλημα.

Προστασία της ιδιωτικότητας, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τα άτομα που απαντούν στις ερωτήσεις σας είναι κάτι που παίρνουμε πολύ σοβαρά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ποτέ δεν αποθηκεύουμε καμία προσωπική πληροφορία σχετικά με τους παραλήπτες σας σε cookies ή οπουδήποτε έξω από το σύστημα.

Εάν ανησυχείτε για την αποθήκευση των πληροφοριών ευαίσθητου χαρακτήρα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν αντιγράφουμε τα δεδομένα, εκτός από τα αντίγραφα ασφαλείας, και έχουμε πολιτική μη αποκάλυψης σε όλους τους πελάτες μας, μικρούς ή μεγάλους. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, τότε μπορούμε να υπογράψουμε ατομική σύμβαση, μη-αποκάλυψης, όταν μας προσλάβετε για να σας παρέχουμε συμβουλές.

Διαβάστε περισσότεραΔΙΑΤΑΞΗ

Τι κάνει τους αποδέκτες σας να θέλουν να απαντήσουν; Ωραίος σχεδιασμός ή λειτουργικότητα; Με το Εργαλείο Έρευνας Examinare δεν χρειάζεται να διαλέξετε! Τα έχουμε και τα δύο.

Λογότυπα, μορφές και χρώματα για την έρευνα, Αρχική Σελίδα, Ευχαριστήρια Σελίδα, μέγεθος γραμματοσειράς και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που μπορείτε να προσαρμόσετε. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και κάντε την έρευνά σας να δείχνει όπως ακριβώς θέλετε χωρίς περιορισμούς.

Δοκιμάστε το τώρα!

Το δικό σας Λογότυπο και η Δυνατότητα να Προσαρμόσετε την Εμφάνιση της Έρευνας σας.

Χρησιμοποιήστε το δικό σας λογότυπο και γραφικό στυλ με ένα μόνο κλικ ή αν θέλετε χρησιμοποιήστε τον προηγμένο μας κωδικό CSS. Αν αλλάξετε το λογότυπό σας μπορείτε να ενημερώστε όλες τις έρευνες αλλάζοντας το λογότυπο σε ένα μέρος. Αν έχετε έργα που θέλουν ένα διαφορετικό στυλ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε το ίδιο εύκολα όσο και το βασικό στυλ του οργανισμού ή του έργου.

Δοκιμάστε το τώρα!

Περιγράψτε την Έρευνά σας με μία Αρχική Σελίδα και Ολοκληρώστε την με μια Ευχαριστήρια.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε την έρευνά σας με γενικές πληροφορίες για την εταιρία σας, απλά ενεργοποιήστε την Αρχική Σελίδα.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια Ευχαριστήρια Σελίδα! Θα εμφανίζεται στο τέλος και σε κάθε έρευνάς σας.

Δοκιμάστε το τώρα!

Έχετε ανησυχίες σχετικά με κακή όραση;

Με Examinare, είστε σε θέση να ελέγξετε πόσο καλά θα βλέπετε τα γράμματα στην οθόνη του υπολογιστή. Όλες οι μορφές της έρευνας έχουν λειτουργίες για την κακή όραση. Με ένα κλικ του ποντικιού το κείμενο σε όλες τις μορφές της έρευνας μπορεί να ελεγχθεί και να επεκταθεί σε ένα μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς.

Δοκιμάστε το τώρα!ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ.

Το Εργαλείο Έρευνας Examinare έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τα δύο στυλ γραφής αριστερά προς τα δεξιά και από δεξιά προς τα αριστερά. Οι ακόλουθες γλώσσες είναι σήμερα ενεργές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε λογαριασμό Examinare.

 • Ελληνικα (Greek)
 • Swedish (Svenska)
 • English US (English US)
 • Icelandic (Icelandic)
 • English UK (English UK)
 • German (Deutsch)
 • Thai (ไทย)
 • Norweigan (Norsk)
 • Danish (Dansk)
 • French (Français)
 • Spanish (Español)
 • Japanese (日本語)
 • Simplified Chinese (简体中文)
 • Arabic (العربية)
 • Russian (Русский)
 • Portuguese (Português)
 • Portoguese Brazil (Portuguese BRAZIL)
 • Hindi (हिंदी)
 • Filipino (Tagalog)
 • Finnish (Suomi)
 • Dutch (Nederlands)
 • Italian (Italiano)
 • Polish (Polski)
 • Hebrew (עברית)
 • Ukrainian (Українська)
 • Turkish (Türkçe)
 • Macedonian (Македонски)
 • Lithuanian (Lietuvos)
 • Czech (Czech)
 • Afrikaans (Afrikaans)
 • Estonian (Estonian)
 • Swahili (Swahili)
 • Burmese (မြန်မာစာ)
 • Korean (한국의)
 • Serbian (српски)
 • Indonesian (bahasa Indonesia)
Δοκιμάστε το τώρα!ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ API ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ.

Το σύστημά μας είναι πλήρως λειτουργικό με ΤΗ σύνδεση API μας. Εσείς ή ο προγραμματιστής σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το API μας για να αυτοματοποιήσει Προσκλήσεις Έρευνας, να πάρει τα δεδομένα σχετικά με τους παραλήπτες ή να πάρει ψήφους τόσο σε ατομική προβολή ή με δημογραφικά στοιχεία.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το API μας για να ελέγξετε τη διανομή τηλεφωνικών ερευνών και το Magic Polls ™.

Δοκιμάστε το τώρα! Διαβάστε περισσότερα στο τμήμα για προγραμματιστές