Εργαλείο έρευνας

FAQ (Συχνές Ερωτήσεις)

Γιατί υπάρχουν δύο συνδέσεις;

Η πρώτη σύνδεση είναι για την ζώνη πελατών μας. Στην ζώνη πελατών, χειρίζεστε τις χρεώσεις και τις επαφές σας. Το Εργαλείο Ερευνών έχει την δική του σύνδεση και είναι ασφαλισμένο από τα δεδομένα πληρωμών. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους διευθυντές να διαχειρίζονται την χρέωση και οι εργαζόμενοι να συνδέονται μόνο στο Εργαλείο Ερευνών.

Πως λειτουργεί η πληρωμή με πιστωτική κάρτα;

Ο λογαριασμός παρατείνεται για 1 μήνα μετά την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής περιόδου και την ίδια στιγμή κάθε μήνα. Οπότε εάν κάνετε εγγραφή στις 14 Ιουνίου, η δοκιμαστική περίοδος θα λήξει στις 21 Ιουνίου και τότε η πρώτη πληρωμή θα αφαιρεθεί από την πιστωτική σας κάρτα.

Τι θα συμβεί αν η πληρωμή μου δεν γίνει αποδεκτή;

Εάν δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή σας, τότε το σύστημα σας θα δοκιμάσει πολλές φορές για τις επόμενες 3 ημέρες. Εάν και πάλι δεν τα καταφέρει το συμβόλαιο θα κλείσει και όλα τα δεδομένα θα χαθούν.

Πως ενημερώνω την πιστωτική μου κάρτα;

Εάν συνδεθείτε στην ζώνη πελατών μπορείτε εκεί να ενημερώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Αφού έχετε ενημερώσει τα στοιχεία σας το σύστημα θα προσπαθήσει με τις νέες λεπτομέρειες.

Τι γίνεται εάν θέλω να αναβαθμίσω την υπηρεσία;

Επικοινωνήστε με τις Πωλήσεις και θα κάνουν την αναβάθμιση για εσάς. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστεί να υπογράψετε ένα ψηφιακό έγγραφο στην ζώνη πελατών.

Μπορώ να πληρώσω με μεταφορά χρημάτων;

Μπορείτε να πληρώσετε απευθείας διαδικτυακά με την μορφή της ετήσιας χρέωσης ή με βάση κάθε εργασία συμπληρώνοντας την φόρμα και θα λάβετε μια έγκριση ή πληροφορίες σχετικά με το πως να γίνεται κατάλληλος. Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://myzone.examinare.com/gr/contract/

Μπορώ να κάνω παύση στην υπηρεσία μου και να την συνεχίσω αργότερα;

Δεν υποστηρίζουμε δωρεάν παύση της υπηρεσίας σας. Όμως, υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας για έως 9 μήνες με κάποια χρέωση. Επικοινωνήστε με τις Πωλήσεις για να μάθετε ποια θα είναι η χρέωση στην δική σας περίπτωση. Κατά την διάρκεια της αποθήκευσης, δεν θα λειτουργεί καμία εξωτερική υπηρεσία όπως η Σύνδεση και το API δεν θα λειτουργούν.