Αναφορά στο Examinare Εργαλείο έρευνας

Ανεξάρτητα από την ποσότητα των αποτελεσμάτων της διαδικτυακής σας έρευνας, οι απαντήσεις αναλύονται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο. Η διαδικασία δημιουργίας και εκπροσώπησης αναφορών είναι διαισθητική και εύκολη. Είναι οργανωμένο με διαφορετικές μεθόδους εξοικονόμησης χρόνου που αναφέρονται παρακάτω.

Διαγράμματα

Στην Examinare, έχουμε διαφορετικά γραφήματα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας για γρήγορες απαντήσεις. Συμμετέχετε; Χρειάζεστε μια γρήγορη απάντηση; Χρησιμοποιήστε τα γραφήματά μας και λάβετε τις απαντήσεις απευθείας στην οθόνη σας.

Προβολή μεμονωμένων ψήφων
Με το εργαλείο Examinare Έρευνα έχετε την επιλογή όχι μόνο να δείτε τη σύνοψη των αποτελεσμάτων, αλλά και να ελέγξετε λεπτομερώς οποιαδήποτε ψήφο. Τα αποτελέσματα μπορούν να εκτυπωθούν απευθείας από την περιοχή αναφορών.


Εξαίρεση αποτελεσμάτων
Μερικές φορές μπορεί να λάβετε μη σοβαρές ψήφους σε δημόσιες έρευνες. Μπορεί να είναι αναμενόμενο καθώς κοινοποιείτε τον σύνδεσμο σε όλους και επειδή συνεργαζόμαστε με ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ανοίξτε την ψηφοφορία σε Ατομικές Ψήφοι και κάντε κλικ στο «Εξαίρεση». Το ποσό των αποκλεισμένων ψήφων σημειώνεται από το σύστημα και μπορεί να συμπεριληφθεί στην τελική έκθεση.

Εξαγωγή

Εξαγωγή αποτελεσμάτων στο MS Excel.
Θα θέλατε να έχετε τις απαντήσεις σας σε μορφή πίνακα; Εάν ναι, τότε θα λατρέψετε τη λειτουργία εξαγωγής MS Excel. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον υπολογιστή σας μετά από μερικά δευτερόλεπτα.


Εξαγωγή αποτελεσμάτων σε μορφή PDF.
Χρειάζεστε μια λεπτομερή αναφορά της έρευνας; Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Examinare και κάντε κλικ στο PDF. Θα λάβετε μια λεπτομερή αναφορά με γραφήματα, η οποία θα ληφθεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Το Examinare εργαλείο έρευνας είναι εκεί για να σας βοηθήσει.


Εξαγωγή αποτελεσμάτων στο SPSS.
Εργάζεστε με το SPSS; Εάν ναι, τότε απέχετε μόνο ένα κλικ του ποντικιού από την ανάλυση των ερευνών σας χρησιμοποιώντας το SPSS. Έχουμε αρχεία με δυνατότητα λήψης σε μορφή .sav και .sps.

Το εμπιστεύονται παγκοσμίως

Πρόσφατα νέα